Ивана Решко-JANE  от Украйна, позната на българската публика още като

...
Ивана Решко-JANE  от Украйна, позната на българската публика още като
Коментари Харесай

Доно Цветков: И в този момент се ражда музика в Украйна  

Ивана Решко-JANE  от Украйна, позната на българската аудитория още като дете, когато спечели  Гран при в категорията за най-хубав реализатор на 2-ия Европейския конкурс за детска ария " Златни искри 2014 " във Варна, през вчерашния ден направи премиерата на ария, отдадена на протичащото се в нейната страна. Това заяви за Varna24.bg уредника на състезанието Доно Цветков. 

" Моя земя " е името на песента, която тя записа  в тандем с младия Вишневски(с който са и създатели на текста на песента), а музиката е на Тимофей Решетко.

 Днес Ивана е позната в своята татковина, както от музикални формати, по този начин  и от авторската музика, която  изпълнява и основава. " В паузите сред доброволчеството и осведомителната война нашият креативен екип се пробва да основава украинска музика, тъй като нашият език, нашата просвета и нашите песни също са оръжие. Но това въпреки всичко е нашата същина и нашият светоглед! С нашата музика би трябвало да осъществим сърцата на украинците и да ги вдъхновим да живеят, да се бориш, да победиш! " -това споделят JANE & VISHNEVSKY.

Клипът към песента " Моя земя " е компилация  от видеа от дронове и други видеоматериали от събитията в Украйна.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР